Lady Bird i les dones en el cinema

Lady Bird és una pel·lícula de comèdia dramàtica nord-americana. Escrita i dirigida per la famosa directora Greta Gerwing. Està nominada a 5 premis de l’Acadèmia, però no és solament una pel·lícula ben feta, també és una manera d’inspirar a les dones a trobar la seva passió, la seva fortalesa de caràcter i aprendre a mai rendir-se. Aquestes són unes quantes de les raons per la qual és tan reveladora :

1) Lady Bird no té por d’aconseguir el que vol.

2) Ensenya a les dones a que no han d’esperar a ser convidades.

3) La força de la mare. La tendresa del pare captiva a tots, però és la mare qui sosté la casa

 

4) Està bé caure, si t’aixeques. La pel·lícula ens ensenya que no es tracta de ser perfecte tot el temps. L’ autodescubrimient comporta obstacles i errors.

5) La seguretat en si mateixa

protesta de les dones al sector cinematogràfic

Aquest any el món del cinema i els Oscars estan en un apogeu femení espectacular, moltes actrius han decidit deixar de callar-se i mostrar la vertadera cara d’aquests imperi sense escrúpuls cap a la dona.

Per això moltes pel·lícules han mostrat aquest caràcter poderós de les fèmines i han volgut ensenyar que són molt més que el que la societat creu. D’aquesta manera als Estats Units moltes dones en reivindicació han decidit vestir-se de negre en totes les gales de premis,

 

Share This:

Tags: , ,

Comments are closed.