Final Europa League 2018

EL passat 16 de Maig es va jugar la final de la Europa League on s’enfrontaven l’Atlético de Madrid i el Marsella. El partit va començar molt igualat pels dos equips, fins que el minut 21 l’estrella de l’Atlético de Madrid, Griezzman, va obrir el marcador després d’una errada d’un defensa del Marsella, arribant amb aquest resultat al final de la primera part.

El començament de la segona part del partit una altre cop Griezzman, va marcar el 0-2 que encarrilava el partit cap a l’Atlético. Quan el partit ja s’estava apunt d’acabar el capità de l’Atlético Gabi va sentenciar el partit marcant el 0-3 el minut 89. Aconseguint per l’Atlético la tercera Europa League. Va ser una final molt emotiva pels seguidors de l’Atletico ja que era l’última temporada de Fernando Torres, un jugador que portava uns quants anys intentant guanyar un títol amb el seu equip.

Resultado de imagen de atletico de madrid europa league 2018 finalResultado de imagen de final europa league 2018 atletico de madrid

 

Share This:

Tags:

Comments are closed.