taller de fotografia al batxillerat

Els alumnes que cursen l’assignatura optativa de REVISTA a 1r de batxillerat van anar el dijous 15 de novembre a un taller de fotografia al CCCB (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona). Primer  van visionar  unes quantes fotografies d’arquitectura, analitzant amb el monitor que els feia de guia, la composició i l’enquadre. Tot seguit, amb les fotografies ja impresses van haver d’agrupar-les segons formes, colors i composició i fer un discurs estètic i atractiu.

Després d’esmorzar van sortir amb la càmera per l’edifici perquè plovia molt i no es podia fer fotografia a l’exterior; malgrat tot, quan va parar de ploure, alguns es van atrevir a caminar pels voltants i encara que no van poder fotografiar  ombres ja que el sol no va sortir per enlloc,  van sorgir paisatges molt interessants i suggerents reflexats als bassiots. Una vegada a  la sala del CCCB, el monitor va imprimir les fotografies i tot seguit els alumnes van muntar un foto-llibre   amb frases poètiques i imatges  inspiradores.

Va ser una activitat molt engrescadora i als alumnes els va agradar molt.

Share This:

Tags:

Author:Angela Guerrero Brullet

Professora i periodista nascuda a Mataró (Barcelona). Editora de la revista escolar Punts Suspensius i responsable del plató de l'INS Miquel Biada.

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Comments are closed.