ANEM AL PARLAMENT

Els alumnes de 4rt d’ESO van al Parlament a fer una simulació parlamentària.

Parlament de Catalunya

Els alumnes de 4rt d’ESO van anar al Parlament de Catalunya els dies 3, 10 i 13 de desembre. L’objectiu d’aquesta excursió era aprendre els mecanismes que hi ha dins del parlament. Per això, van fer una simulació on creaven, dins de cada grup, quatre partits polítics amb les seves pròpies lleis. Més tard, van haver d’exposar-les als altres, per tal que les seves lleis siguin les més acceptades i guanyar els adversaris.

A classe van fer algunes sessions per preparar la sortida. Van pensar cinc lleis per grup que més tard, al parlament, les van haver d’explicar als seus adversaris i defensar-les. Aleshores, per aconseguir guanyar, les seves lleis havien d’estar més acceptades que les dels altres i guanya el partit amb més lleis aprovades.

Un cop van acabar l’activitat, van anar a donar una volta per Barcelona. L’activitat, en general, va agradar a tothom. Els va semblar interessant i van aprendre el funcionament polític del Parlament.

 

 

Share This:

Tags: , ,

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Comments are closed.