Netflix i Movistar+ uneixen la seva oferta de continguts

El 24 de de maig es va fer oficial la integració del  catàleg de Netflix a la plataforma de Movistar+ i la incorporació va tenir lloc l’11 de desembre.

Gràcies a aquesta unió, els clients de Movistar+ podran contractar els paquets de Fusió i també es farà possible el vincle amb el compte existent de Netflix.

D’altra banda, els clients de Netflix que contractin els nous plans de fusió, mantindran els seus perfils, a més serà possible utilitzar el mateix comandament per buscar continguts en les dues plataformes i tenir els pagaments unificats en la factura. Però si els clients ho prefereixen, podran seguir pagant els serveis per separat integrant el compte de Netflix a Movistar.

Els que ja son clients de Netflix contractaran una promoció que els permet entrar a Netflix, durant tres mesos, sense costos addicionals, mentre que els clients nous contractaran la opció Fusión Total Plus la qual també té una promoció que conté tot el futbol, esports, les series, cinema i Netflix, per 85 euros mensuals durant tres mesos. En cap dels dos casos no hi ha compromís de permanència.

Però, a més a més, també oferiran dues modalitats més: Fusión amb Netflix X2 (Netflix Estàndard HD 2  pantalles simultànies) i Fusión amb Netflix x4 (Netflix Premium UHD 4 pantalles). Totes dues tarifes costen al voltant d’uns 95 euros ( 10 euros menys a la modalitat sense Netflix) fins als 190 euros, depenent del que inclou el paquet. Els paquets que contenen Netflix x4 costaran 3 euros més.

Les estratègies d’aquesta unió segons María Jesús Almazor son: oferir els millors continguts i la millor experiència al client. A més destaca que el motiu d’aquesta unió és perquè “estem obsessionats per tenir millors continguts”. De manera que no han volgut tancar portes a ningú. María Jesús Almazor també va donar a entendre que porten negociant des de fa uns mesos una possible integració amb més plataformes com: HBO o  Amazon Prime Video.

 

Share This:

Tags: ,

Comments are closed.