AJUDEM LA COMUNITAT

El servei comunitari és un projecte on, aquest any, han participat els alumnes de 3r d’ESO. L’objectiu d’aquest projecte es fer un voluntariat i entendre i veure aquest tipus d‘associacions i serveis. Van anar a la Creu Roja, a l’Entorn, a fer una formació i fer el servei de classificació d’aliments.

        

El servei comunitari és un projecte organitzat per la Generalitat que combina processos d’aprenentatge i de servei a la comunitat. Consta de 10 hores teòriques i 10 hores pràctiques. En aquest cas, els alumnes de 3r d’ESO van anar a la Creu Roja a treballar en les campanyes que es van fer de recollida d’aliments. En l’àmbit de l’escola van fer diferents formacions a tutoria i, més tard, aquestes formacions les van fer a l’Entorn de la Creu Roja.

 

Allà mateix també van fer el servei de classificació d’aliments, és a dir, classificar els aliments segons el producte i la data. A més a més, els alumnes van crear el cartell de recollida d’aliments d’aquí l’institut. L’objectiu del servei comunitari es va complir i els alumnes de 3r van sortir molt contents d’aquest projecte, els va agradar molt.

 

Alumnes de 3r d’ESO

Share This:

Tags: , ,

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Comments are closed.