BIABÀSIQUES A 4t d’ESO

Els de 4t d’ESO  van tenir la final de les proves Biabàsiques divendres 25 a la Sala d’Actes de l’institut. Són exercicis de diferents matèries semblants als exàmens de Competències que tots els alumnes d’aquest nivell hauran de fer pròximament. Els professors ho van organitzar com un joc entre grups i les diferents classes van haver de competir entre elles. Així la final va ser a la Sala d’Actes; el professor Juanma Salas va actuar de mestre de cerimònia i va fer participar a les classes amb diferents preguntes.

Finalment la classe de 4t C va ser la guanyadora. Felicitats!!!

grup de 4rt C del INS Miquel Biada

Share This:

Tags: , ,

Author:Angela Guerrero Brullet

Professora i periodista nascuda a Mataró (Barcelona). Editora de la revista escolar Punts Suspensius i responsable del plató de l'INS Miquel Biada.

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Comments are closed.