BOHEMIAN RHAPSODY

Al 2018 van estrenar una de les pel·lícules més esperades del moment, Bohemian Rhapsody, una pel·lícula que parla de “Queen”, un grup de música britànic format per quatre músics,  que va arrassar a partir del 1970, amb 4 components:  Roger Taylor (bateria) i Brian May (guitarrista), van ser els primers membres després de deixar el grup “Smile”, aleshores, s’uneix Freddie Mercury, un cantant amb una veu especial, amb un registre i un timbre poc comú, l’any següent, troben a John Deacon (baixista).

Aquesta pel·lícula ha estat nominada a 4 premis Oscars, als Globus d’or, 2 Premis BAFTA, Critics Choice Awards,  Associació de Crítics de Chicago, Satellite Awards, Sindicat de Productors (PGA) i Sindicat d’Actors (SAG).

La pel·lícula apart de parlar del grup de música, ens explica la vida de Freddie Mercury, un noi que tot i els problemes que tenia per ser homosexual, amb la família i el SIDA va poder crear una vida plena d’èxits. S’ha parlat molt sobre l’actor que fa de Freddie Mercury: Rami Malek, el qual ha guanyat alguns dels premis que he comentat abans.

És un pel·lícula per a tots els públics i encara que el gènere sigui el drama t’ho passes molt bé mirant-la, apareixen les cançons més famoses del grup i et fa posar els pèls de punta.

Share This:

Comments are closed.