LONDRES: quart i últim dia

Grup d’alumnes a les escales del British Museum

mòmia

 

El dia 9 de Març va ser l’últim dia d’estada a Londres, estàvem una mica tristos perquè ens ho estàvem passant molt bé i no volíem tornar a Barcelona. ​​D’una banda, sí teníem ganes de tornar a veure les nostres famílies, però de l’altre  ens ho estavem passant tant bé que no volíem tornar.

Després d’esmorzar ens vam acomiadar de les famílies i ens vam dirigir a l’estació de busos, Victoria Station, per deixar les maletes. Un cop vam arribar allà, ens vam dirigir a un dels museus més famosos: el British Museum, un museu que està dividit per seccions o departaments: Departament de l’Antic Egipte i Sudan, Departament d’Antiguitats Gregues i Romanes, Departament de l’Orient Mitjà, Departament de dibuixos i gravats, etc.

Una de les coses que més em va sorprendre del departament de l’antic Egipte van ser les mòmíes i els vasos canopis on es dipositaven les vísceres dels difunts.

skyline al costat del Tàmesis

Desprès de visitar el museu vam tindre una estona per fer algunes compres a la tenda  de souvenirs del museu.  Un cop acabada la visita ja marxàvem cap a l’aeroport per tornar a Barcelona. Va ser una experiencia molt divertida per la qual cosa jo tornaria a repetir.

 

Share This:

Tags:

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Comments are closed.