XERRADES SOBRE EL MÓN LABORAL A 4t D’ESO

Els alumnes de 4 d’ESO han assistit a una xerrada, on s’explicaven diferents tipus de conceptes del món laboral:

Xerrada UNPORTAL

Xerrada SOM

Xerrada EMPRENEDORIA

Xerrada CONTRACTACIÓ LABORAL

Xerrada ENTENDRE UNA NÒMINA

Les Xerrades les va fer Maite Villaverde, professora de FOL (Formació i Orientació Laboral) als cicles formatius del nostre institut. Va parlar de les relacions laborals d’empresa-treballador i del pacte entre ells que es formalitza mitjançant un contracte. També va explicar els tipus de contractes que existeixen, dels drets com a treballadors i dels seus deures.

Aquestes xerrades formen part del projecte “El món laboral” que es porta a terme a 4t d’ESO. L’objectiu és preparar i orientar els alumnes de cara al seu futur laboral perque han d’escollir una professió, mirar quina titulació es necessita i  quins itineraris formatius poden seguir per assolir la titulació requerida. A més han de conèixer com funciona el món laboral. Van treballar conceptes com ara nòmina, contracte, atur, salari…

Les xerrades d’aquest tipus ajuden molt els alumnes.

Share This:

Tags:

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Comments are closed.