4t i 2n de Batxillerat se’n van al Saló de l’Ensenyament

 

Els alumnes de 4t de l’ ESO i de 2n de Batxillerat van anar al Saló de l’ Ensenyament a Barcelona el passat 21 de Març.

Tant en l’ edició del 2019 com la dels anys passats, el Saló de l’Ensenyament ha estat un lloc destinat a oferir activitats, serveis i materials pels alumnes i pel professorat. També ha servit  perquè les escoles i universitats es puguin anunciar, amb l’objectiu d’ensenyar les característiques dels itineraris formatius i també ajudar als alumnes a prendre la seva decisió.

El Saló de l’Ensenyament compta amb Serveis d’orientació a l’ estudiant, és a dir, per saber quin camí has de prendre i saber amb més exactitud quines son les teves aptituds. Les activitats i els serveis  que s’ofereixen relacionades amb l’orientació són: l’Espai SOE, un espai per consultar els dubtes dels visitants; Escape Room; el joc de taules rodones; Càpsules Update; Tallers Update i Visities Guiades.

També hi ha una aula de tecnologies i multimèdia on es fan demostracions de noves tecnologies, tecnologia virtual i multimèdia. Les activitats que s’hi fan són: UPC Virtual Riders i la zona de videojocs.

Un altre espai que trobem al Saló és “l’espaiciencia”, on s’hi fan activitats per descobrir la teva faceta més científica. En aquest espai s’ofereixen experiments científics i diverses activitats.

Els últims dos espais que hi podem trobar són: l’espai d’idiomes, en el qual es presenten cursos d’idiomes; i l’espai d’activitats esportives on universitats catalanes faran diverses activitats esportives al Saló.

Després d’haver visitat el Saló de l’ Ensenyament, l’opinió dels alumnes de 4t de l’ ESO i de 2n de Batxillerat  és que ha estat una sortida útil. A més de la meitat de les persones, els ha servit per orientar-se pel seu futur professional. També, la majoria dels alumnes  han sortit amb les idees més clares i l’activitat que ha tingut més èxit ha sigut el concert dels Catarres.

 

Share This:

Tags:

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Comments are closed.