La Volta ciclista 2019 a Mataró

Els organitzadors del 2019 van preocupar-se per elaborar i millorar els itineraris de la 99a edició. Una carrera d’alt nivell pels millors ciclistes i equips del món que cada any es troben en la cursa catalana.

L’itinerari de la Volta va ser conformat per 7 etapes, que van ser: l’etapa 1, l’accidentada a Calella; l’etapa 2, la plana a Mataró; l’etapa 3 de muntanya, a Sant Feliu de Guixols; l’etapa 4, de Llanars a la muntanya; l’etapa 5, la plana de Puigcerdà; l’etapa 6, accidentada a Valls i per4 últim, l’etapa 7, també accidentada a Montjuïc, Barcelona.

El guanyador de la Volta va ser Miguel Ángel López, que va suposar el quart triomf pel ciclisme Colombià a la Volta.

L’etapa que vam presenciar en directe va ser l’etapa 2 de Mataró. Pocs minuts abans de que comencés la Volta, tots els autobusos i cotxes amb les bicicletes de recanvi que representaven els diversos equips i companyies estaven situats al llarg del Camí de la Geganta, vorejant El Nou Parc Central. Hi havia una gran congestió d’autobusos i alguns equips van permetre que la gent i la premsa els hi fessin fotografies.

Just abans de que comencés la cursa en el tram de Mataró, alguns cotxes amb les bicis de recanvis i la Policia es van posar davant, per inaugurar la sortida i darrera per portar un control i una prevenció constant. 

El tret de sortida va ser impactant ja que els ciclistes van arrencar de sobte i la majoria van agafar tanta velocitat que van trigar segons en desaparèixer.

 

Share This:

Tags:

Comments are closed.