Caminem per la Marató

Diumenge 15 de desembre més de 300 persones entre alumnes, pares, mares i d’altres familiars van caminar per Mataró per fer una aportació a la Marató de TV3 d’aquest any 2019. Es van aconseguir 830 euros.

Aquí teniu fotos del recorregut i de les activitats que vam fer quan vam arribar al pati.

Va fer un dia esplèndit. A les 8 del matí es van trobar els organitzadors al pati de l’institut per posar a punt la venda de samarretes i preparar els jocs que es farien després de la caminada. I es que en acabat el recorregut, hi havia un esmorzar al pati que va constar de xocolata desfeta i un donut per cada participant. Es tractava de donar una volta per Mataró caminant 6 kilòmetres desde l’institut a l’Avinguda Puig i Cadafalch fins el Parc Central, la Riera, plaça Santa Anna , el port de Mataró i l’Avinguda Gatassa.

I aquí retrats dels que van participar!

Els més de 300 participants van donar un euro com a mínim per participar en la caminada i van rebre una camiseta rosa amb el logo de la iniciativa. Es van recollir 415 euros i l’Ampa (Associació de mares i pares) va doblar la quantitat per la qual cosa es va donar a la Marató de TV3 830 euros.

Una petita participació si contem que en total la Marató de TV3 va acumular unes donacions a les 9 de la nit de 9.404.256 euros. A la televisió tot el diumenge 15 es va dedicar a aquesta iniciativa. Aquest any el còmic Quim Masferrer va ser l’encarregat de liderar el show acompanyat de Josep Cuní, Mònica Terribas i Jordi Basté, molt coneguts pels televidents.

Share This:

Tags:

Author:Angela Guerrero Brullet

Professora i periodista nascuda a Mataró (Barcelona). Editora de la revista escolar Punts Suspensius i responsable del plató de l'INS Miquel Biada.

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Comments are closed.