Conferència Mr.Bullying

L’alumnat de 1r de l’ESO el dia 4/12/2019, van anar a veure una obra de treatre titulada ” Conferència Mr. Bullying”, a la sala del cinema Foment de Mataró. En aquesta, es mostrava la situació d’una noia que patia bullying i de quina manera l’afronta i l’acaba solucionant.

Dies després, l’11/12 i 12/12 vana anar a la policia local de Mataró, on van fer una xerrada que tractava sobre el bullying i els diferents aspectes. Aproximadament, va tenir una duració d’una hora i mitja, on els van explicar què és, els canvis que comporta patir-lo, les influències de les xarxes socials… D’aquesta manera els nois i noies poden agafar consiència d’aquest problema, saber les seves conseqüències i aprendre noves eines per detectar-lo, que és l’objectiu d’aquesta xerrada.

A la segona part els nens i nenes es van dividir en grups, on els van exposar un cas d’una persona que patia assetjament i els van fer plantejar solucions.

Finalment, penso que vivim en un món molt superficial on importa més lo extern que lo intern.

Sens dubte, el paper dels pares és molt important, ja que han d’educar i formar els seus fils amb comprensió i educació. De l’educació que rebran, dependrà la forma en que es desenvolupin en la societat

Share This:

Tags:

Comments are closed.