Teatre Monumental i Sala Cabanyes: Temporada 2020 gener-juny

A partir de gener podreu gaudir de les noves funcions en aquests teatres locals.

platea del Teatre Monumental

La cultura és una cosa que sempre ha estat molt arraigada a l’entreteniment col·lectiu; a qui no li agrada desfer·se de totes les preocupacions i anar a passar una bona estona al teatre o al cinema?

Per sort, a Mataró tenim el Teatre Monumental i la Sala Cabanyes per proveir-nos d’aquest tipus d’entreteniment teatral, anem a veure el que ens tenen preparat pel nou any.

-Teatre Monumental:

·Les obres començen el 18 de gener a les 18:00 h amb “La vida sin”, continuem amb “La rambla dels floristes” el 25 de gener a les 20:30, “Abans que es faci fosc” és la següent obra al calendari, el 9 de febrer a les 19:00 h.

·El 21 de febrer a les 21:00 podrem gaudir de “Bona gent”, d’en Quim Masferrer i el 29 de febrer a les 20:30 de “Jauría”. Després, el 21 de març es presentarà l’obra “Play”, i es finalitzarà el 3 d’abril a les 20:30 amb “Viejo amigo Cicerón”.

·Aquestes són les fantàstiques propostes de les que podreu gaudir al Teatre Monumental.

-Sala Cabanyes:

Els pastorets de Mataró” és el primer espectacle ( i el més important) del que es podrà gaudir, des de el 22 de decembre al 02 de febrer, dijous 26 a les 19:00, tots els dissabtes a les 19:00 i els diumenges a les 17:00.

Una altra estrena serà “Al fons del calaix”, del 7 al 16 de febrer, divendres, dissabtes i diumenges a les 21:00.

·Continuem amb “Pel davant i pel darrere” comença el 07 de març fins al 05 d’abril, els dissabtes a les 21:00 i els diumenges a les 18:00, per ser seguida de “Un déu salvatge”, que comença el 24 d’abril per concluir el 10 de maig, divendres i dissabtes a les 21:00 i diumenges a les 18:00.

·Per finalitzar amb les funcions de la Sala Cabanyes tenim “Mary Poppins“, del 24 de maig al 10 de juny, diumenges a les 18:00 i dissabtes a les 21:00.

Totes aquestes obres es fan amb una gran dedicació i amb un gran desig dels actors amateurs d’ entretindre al públic. Des de la revista de l’ IES Miquel Biada us convidem a veure-les i a gaudir desl espectacles.

Fdo: Joel Galán Fernández.

Share This:

Tags:

Comments are closed.