FINAL de la Lliga de Debat Universitària

Els alumnes de 1r de batxillerat social i humanístic, que cursen la matèria de revista, van anar al Tecnocampus per assistir com a públic a la final de la Lliga de Debat Universitària. El tema que es va debatre va ser si ens podem permetre viure sense l’energia nuclear. Un dels equips presentava els arguments a favor i l’altre equip els arguments en contra.

Final Lliga de Debat Universitària

El jurat va estar format per Care Santos, escriptora mataronina; Montserrat Vilalta, directora de Serveis i Projectes Universitaris del Tecnocampus; Oriol Ribet, cap de comunicació del Tecnocampus; Josep-Vicenç Mestre, formador dels estudiants  participants de la Lliga i investigador de la Universitat Pompeu Fabra; i Josep Mª Castellà, delegat d’Humanitats de la Universitat Pompeu Fabra.

Finalment, els guanyadors van ser l’equip en contra de l’ús de l’energia nuclear; format per l’Esteve Sandoval (escollit també com a millor orador), Elena Moreno i Martí Guillot; i l’equip finalista estava format per Federico Mossa i Eulàlia Bagur.

L’Esteve Sandoval, l’Elena Moreno i en Martí Guillot rebent els diplomes de mà del jurat.

L’equip guanyador participarà les properes setmanes a la Lliga de debat de la Universitat Pompeu Fabra, a la qual estan adscrits els centres universitaris del TecnoCampus.

Les lligues de debat tenen ja una llarga tradició en el món universitari i representen una oportunitat per als estudiants per aprendre tècniques d’oratòria i posar-les en pràctica.

AIDA RUBIO PRIOR

Share This:

Tags:

Comments are closed.