PALAU DE LA MÚSICA

Els nens i nenes de 2n de l’ESO van anar el dia 6 de febrer al Palau de la Música de Barcelona. Entre altres coses, van visitar la catedral de Barcelona, la plaça Sant Jaume, els carrers antincs de la ciutat, l’ajuntament i van veure alguns polítics aue sortien de la plaça.

Després d’aquest recorregut, van anar al Palau de la Música, on primer van centrar-se en l’edifici per fora, i van poder admirar l’escultura de Jaume Plensa, anomenada Carmela, que és la cara d’un nen amb els ulls tancats que representa la innocència.

Seguidament, van entrar dins l’auditori de música, on va començar l’espectacle amb 5 cantants que imitaven el so dels instruments musicals amb la seva veu; la que feia de trompeta, de guitarra, de percussió, de flauta de pa i de marimba. Amb aquets sons, van recòrrer diferents països com l’Àfrica, Amèrica llatina, Rússia, la Xina, i els sons del funky dels Estats Units.

Per acabar, els cantants els van saludar i respondre els dubtes que els nens i nenes. I és allà, on van poder comprovar com feien els sons més difícils.

Share This:

Tags:

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Comments are closed.