Visita a l’aeroport del Prat

Els alumnes de 3r d’ESO van fer una sortida el dia 17 de febrer a l’aeroport del Prat de Barcelona, van fer la activitat organitzada pel “Centre Cultural Aeronàutic” fent un tour a peu per l’aeroport.)

Aquest tracta sobre les instal·lacions i el funcionament de l’aeroport. Es va fer una presentació general en el Centre Cultural Aeronàutic combinada amb una visita a la terminal, on van realitzar a peu el mateix recorregut que realitzen els passatgers fins la sortida del vol.

També van realitzar una altra activitat el mateix dia seguida de la primera; van visitar el “Centre Cultural Aeronàutic” i van veure l’exposició sobre la història del aeroport que ofereix Aena S.M.E, S.A i la Fundació Parc Aeronàutic, conjuntament.

Aquesta sortida va durar aproximadament 3 hores. Segons comentaris dels alumnes de l’ESO, la sortida va ser molt interessant i divertida sobretot la segona activitat on els van ensenyar les pistes de vol, on estan els avions.

Share This:

Tags: ,

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Comments are closed.