Crítica de la pel·lícula “LA FIESTA DE LAS SALCHICHAS”

Aquesta pel·lícula se suposa que està feta per a adults (pel seu context) però realment l’han vist milers de nens ja que són dibuixos animats.

La primera crítica seria que si realment fora per els adults per què deixen que els nens petits entrin al cinema a veure aquesta pel·lícula? En moltes escenes ens mostren coses pornogràfiques amb dibuixos animats, concretament amb aliments.

De què tracta aquesta pel.lícula? Doncs tracta sobre un supermercat anomenat Shopwell, uns aliments i altres articles comestibles que viuen alli adoren els compradors humans considerant-los com a déus que els porten al “Gran Més enllà” quan els compren. Entre els productes comestibles del supermercat hi ha una salsitxa anomenada Frank, que té el somni de viure amb la seva novia, un pa per a gossets calents, Brenda, en el “Gran Més enllà”, on finalment puguin consumar la seva relació. Frank viu en un paquet amb els seus millors amics Carl i Barry. Contra més passa el temps Frank descobreix que el gran més enllà és una mentida on els maten (els cuinen) i vol salvar a tothom però cap d’ells se’ls creu. Entre aquestes escenes apareix com, als àpats, fan una festa i tots estan fent l’acte sexual entre ells, i parlen tota l’estona de desvirgaments.

Per què deixen que els petits entrin a veure aquesta peli? Per què fan aquesta pel·lícula d’aquesta manera? Aquestes preguntes ens l’hem de fer ja que després hi ha molts pares queixant-se sobre aquests tipus d’escenes on interpreten temes d’adults en dibuixos animats. Share This:

Tags:

Comments are closed.