el meu diari personal

Aquest dies estic molt agobiada, tot el dia fent deures des de que em llevo fins a la tarda, i després em passo veient la tele fins l’hora de dormir. Es irritable quedarse a casa sense poder sortir, sense veure els teus familiar o amics. 

El tema del coronavirus és molt complicat però des del meu punt de vista ho veig una mica exagerat això de que posin multes per sortir al carrer. Sí que és important que no sortim però si la gent posa una mica de la seva part no hi haurien multes. És molt decepcionant com estem vivint ara mateix, sense poder fer classes que haurem de recuperar més endavant segurament.

Jo almenys tinc moltes ganes de poder sortir i anar a l’escola, poder veure els meus amics i familiars. Poder anar al parc o al centre comercial a passar-ho bé. Esperem que tot acabi ja, però cada vegada tinc menys esperançes perquè a les notícies sempre diuen que això es pot allargar més. No sé imaginar-me si les coses seguiran millor o encara pitjor, i com ens afectaran.

Share This:

Comments are closed.