Crítica cinematogràfica de la pel·lícula “Virus”

La pel·lícula “Virus” es va estrenar el dia 14 d’agost de 2013, i està dirigida per el sud-coreà Kim Sung-su. Els seus gèneres són d’acció, catàstrofe, dramàtic i ciència ficció. Faig aquesta crítica perquè la situació al món actualment és similar, ja que estem en quarantena a causa d’un virus anomenat “coronavirus”, i l’altre dia vaig  veure aquesta pel·lícula.

En aquesta peli, fan referència a un virus a Corea, en anglès es va anomenar “The flu (La grip)”. Dura 120 minuts i tracta de com en la societat la por contàgia més que la propia epidèmia.

https://www.youtube.com/watch?v=F-mywllNva0

Aquesta història no està basada en fets reals, però m’agradaria destacar-la ja que és el que està passant ara actualment, la pel·lícula comença amb un grup  d’immigrants il·legals que porten aquesta malaltia fins allá transportats en un contenidor. Mentrestant la doctora Kim In-hae i el noi que treballa en rescats Kang Ji-goo s’enamoren en aquesta situació. Finalment obtenen un resultat quan la filla de la doctora porta la cura, ja que un dels que anava al contenidor no s’havia infectat i li va donar sang a la nena infectada i li va fer efecte. Així van anar curant a tot el poble, lluitant per la supervivència alguns es van quedar enrere i van morir.

Després de 7 anys de l’estrena d’aquesta pel·lícula, ha aparegut una malaltia tan perillosa com aquesta, la pandèmia anomenada “Covid-19”.

Share This:

Tags: ,

Comments are closed.