Crítica “Annabelle Creation”, una pel.lícula de por

Parlem de la película “Annabelle: Creation” que es va estrenar el día 19 de juny de 2017, el seu director suec és David F. Sandberg i els seus gèneres són terror, suspens, misteri i sobrenatural.

Faig aquesta crítica perquè vull remarcar-la ja que per mi ha sigut molt bona i la vull recomanar a tot tipus de gent. És entretinguda, ja que té misteri i molta intriga, i de tant en tant t’emportes algún que altre esglai. També vull dir que la primera pel·lícula va ser pitjor que aquesta però la trama ve desde la primera. En la primera part la llum és pèssima i el doblatge en espanyol també, ja que és del 2014. Però en la segona millora molt ja que pasen uns quants anys i la producció és més bona.

Aquesta pel·lícula simplement tracta d’una nina que té un esperit maligne i vol ficar-se dins de la gent per matar-los o per viure dins d’aquesta persona per poder fer coses dolentes. Finalment hi ha d’haver la tercera part que és el començament de tot, les tres parts están com barrejades per donar-li més misteri a les pel·lícules.

D’aquesta peli destaco que m’ha agradat molt la trama que té entre les tres parts que están barrejades entre sí, i fa que doni aquesta intriga al públic.

Share This:

Tags:

Comments are closed.