Diari personal

El coronavirus (COVID-19), està sorgint actualment per gairebé tot el món, aquest virus està siguent bastant difícil de combatre perquè cada vegada hi ha més gent contagiada.

La meva sensació com la dels meus pares i germans està sent molt xocant perquè per una part no podem sortir de casa i la veritat és una mica agobiat, per una altra banda creiem que hi ha poca evolució. 
És veritat que diuen que la Xina han trobat la vacuna però hem de pensar que aquest virus està per tot el món i si ens posem a pensar,  la vacuna som nosaltres, hem de seguir totes les regles tant com rentar-nos les mans com quedar-nos a casa fins que donin un altre avís.
Finalment, penso que la cura d’aquest virus l’hem de crear i fer-la nosaltres hem de ser una família, però jo sincerament estic veient molt poc dels humans com per exemple l’escassetat de productes ens demostra una vegada més lo egoistes que som. 
Volem fer valer els nostres “drets” de decidir si deixar viure o no a l’altre i ara ens adonem que no podem ni decidir per la nostra vida.

Coronavirus

Sí que és veritat que hi ha por però no ha d’haver-hi odi. També com deia abans hi ha compres de pànic però no cal ser egoista. Finalment sí que és veritat que hi ha morts però ens hem d’adonar que hem de ser solidaris i respectar les regles per sortir d’aquesta.

Per això veiem aquest hashtag per tot lloc: (espero que ho feu tots perquè això de veritat que comença a ser molt seriós).

#JOEMQUEDOACASA

Share This:

Comments are closed.