La pandèmia i els esportistes

Com ja sabeu tots i totes estem en quarantena, amb això ens hem vist afectats els estudiants laboralment, socialment i també a la nostre activitat física, que és sobre la que volem parlar ara.

Durant aquests dies he escoltat moltes queixes d’amics aficionats a l’esport, ja que a les seves cases no compten amb els elements necessaris per posar en pràctica les seves rutines habituals, no compten amb les màquines que tenen al seu gimnàs ni amb l’espai necessari per córrer a casa.

Tots ens hem vist afectats; clarament no podrem continuar les nostres vides amb completa normalitat a casa, pero sí que podem fer un esport una mica més reduït a casa.

Podem saltar a la corda, fer flexions, abdominals, etc. També i ha molts vídeos a YouTube sobre classes esportives que seguir a casa molt efectius i complets. És molt important que intentem fer activitat física des de casa aquest dies i no caure en mals hàbits.

Share This:

Comments are closed.