QUE HA PASSAT AL MÓN DELS ESPORTS?

Al món dels esports s’ha decidit cancelar tots els partits per a que no avanci el CoVid-19 i hi hagi més gent contagiada. De moment estàn tots els equips i esportistes a l’espera de noves notícies sobre els pròxims partits, que encara no se sap  quan es celebraran. Els medis estàn informant que segurament els partits s’hauràn de jugar a porta tancada. 

Resultat d'imatges per a "coronavirus deporte"
foto del jugador de Los Angeles Lakers entran a les instalacions.

Quan a la NBA el primer jugador, Rudy Gobert, que es va riure i prendre a broma el coronavirus a una entrevista, va donar positiu i va ser confirmat, la NBA va prendre tota mena de mesures i es van cancelar tots els partits. S’espera que es reprengui la lliga a partir de Juny. Mentre tot això passa s’estàn fent les proves a tots els jugadors de la NBA per a comprovar si hi ha més casos. Si es volen reprendre els partits ràpidament han dit que hauràn de ser tots els partits a porta tancada de cara al públic i la menor quantitat de cos tècnic possible. Aquesta idea no li ha agradat a jugadors com LeBron James, que ha dit: “No jugaré sense públic”.

El món del futbol també ha fet una gran parada en sec ja que hi ha una gran quantitat de jugadors que han donat positiu i ara tracten de combatir-lo, jugadors molt importants a Itàlia com De Light o Rugani van ser els primers en donar positiu donat l’elevat nombre d’infectats al seu país. De moment s’ha ordenat aplaçar totes les competicions. La UEFA ha decidit aplaçar l’ Eurocopa Femenina fins a 2022 per a que no hi hagi cap mena de risc, i la Eurocopa Masculina fins a 2021.

Share This:

Comments are closed.