un diari personal

Les sensacions que estic sentint aquests dies són unes sensacions que mai les he sentit . Angoixat i estressat perquè estic empresonat a casa i no puc sortir al carrer, i també una mica de satisfacció. Satisfacció perquè mai he vist a tota la meva família junta sabent que si fem cas a l’autoritat , tot sortirà bé.

Personalment crec que aquest virus feia falta perquè encara que estem a casa avorrits estem fent un favor al planeta. Al virus no ho té tot dolent podem apreciar coses, la unió de totes les persones quan sortim al balcó a aplaudir els nostres herois , els metges.

He vist a les notícies que a Venècia es veuen els canals d’aigua amb peixos, això des de que estem els humans no es veia. A la China es veu el cel moltíssim més clar, hi havia molta contaminació per culpa dels humans amb tantes fàbriques, vaixells i avions anant amunt i a avall… Amb totes aquestes coses bones que estan passant a la natura veiem que el vertader VIRUS SOM ELS HUMANS.

Els meus germans pensen el mateix que jo, però els meus pares pensen diferent.

La meva mare està molt preocupada i té molta por, por de que s’infecti algú dels seus fills i es mori perquè encara no hi ha la vacuna. El meu pare no el veig expressant-se amb les seves paraules,  però amb els seus gestos endevino que té símptomes de molta preocupació.

Els joves ens estem organitzant d’una forma molt rara, ens passem tot el dia menjant i veient sèries de Netflix i a la nit fem deures amb tot el silenci del món i així , cada dia.

Espero que aquesta malaltia no duri molt més.

Share This:

Tags: ,

Comments are closed.