Rudy Gobert i Donovan Mitchell, recuperats del covid-19

El jugador de la NBA Rudy Gobert, va ser detectat de coronavirus i dies després es va detectar al seu company Donovan Mitchell. 
   Rudy Gobert i Donovan Mitchell parlant durant un partit del Jazz.

La propia NBA va anunciar el passat 12 de març que havien donat positiu a l’epidèmia, la qual cosa va fer que es cancel·lessin tots els partits i els que estaven a punt de començar en aquella jornada. 

Aquest va ser el seu comunicat: “L’NBA anuncia que un jugador d’Utah Jazz ha donat positiu pel COVID-19. En aquest moment, el partit va ser cancel·lat. el jugador afectat no era a la pista. Fins a nou avís, la NBA ha suspès els partits després de la conclusió de les trobades d’avui “

Després de 15 dies, els dos membres de l’equip Jazz, van guanyar contra el coronavirus. Malgrat tot, encara donant negatiu en el test, no podien jugar per la quarantena en confinament a les seves cases durant al menys dues setmanes.

Share This:

Comments are closed.