Cues al supermercat

1r imatge

CUA

Aquesta imatge està feta, a la porta del Mercadona del meu barri, la vaig fer perquè ens adonem que ens quedarem molt de temps a casa i tenim ànsies per anar a comprar tot allò que sigui possible. A mi sincerament em sembla una ximpleria, perquè del que no ens adonem és dels humans que es queden sense.

2n imatge

PS4

Aquesta imatge està feta, des de la meva habitació, la he posat perquè sincerament quan no tinc res a fer em passo unes hores jugant amb els meus amics. La veritat em passo molt bé aquestes hores per això la he posat aquesta imatge.

3r video

El vídeo està fet, dins del Mercadona del meu barri, aquest vídeo l’he posat també perquè es increíble en aquest moments la gent que és el que té en el seu cap només pensa en ell mateix, mai en el demés. La veritat aquest vídeo jo no el vaig gravar pero vaig viure una situació semblant i simplement el volia compartir amb tu.

Share This:

Tags: ,

Comments are closed.