Els objectes ens identifiquen

Principalment, li he fet a la meva mare una fotografia amb un llibre sobre Roma, ja que ella és una persona culta, a la qual li agrada llegir en el seu temps lliure, i sobretot els llibres que tracten sobre els romans i la Roma d’aquella època.

Després, li vaig fer una foto al meu padrastre amb un portàtil, ja que a ell li agrada molt el món de la informàtica. A més, és una persona molt curiosa i moderna, per aquest mateix motiu, molts cops utilitza l’ordinador per informar-se de coses noves.

Finalment, li vaig tornar a fer una foto a la meva mare (ja que només som tres persones a casa) amb un altre objecte que la identifica. Ella, també és una persona creativa i innovadora, per aquest mateix motiu li agrada molt cuinar i descobrir plats, menjars i postres nous.

Share This:

Tags: ,

Comments are closed.