El desconfinament comercial

En aquesta fotografia podem observar com un grup de persones han acudit al supermercat per a realitzar les seves compres. Com podem veure, degut al lleu desconfinament que estem vivint en aquests mateixos moments, la gent se sent més lliure per a anar en grup a realitzar les seves compres.
En aquesta, el que veiem és un nen petit amb el seu pare jugant al parc amb una bicicleta dins de les hores establertes per a la seva edat.

Finalment, en aquesta última fotografia podem veure un home passejant, naturalment, amb mascareta, però passejant de totes maneres. Abans d’aquest lleu desconfinament, la gent tenia completament prohibit sortir a passejar, però ara sembla que aquestes restriccions s’estan alleujerant una mica, i la gent està sortint al carrer per diversos motius amb més freqüència.

Share This:

Tags:

No comments yet.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.