El Parc Central en fase 0

Des del 2 de maig, Mataró es troba en fase 0. Això significa que podem anar a passejar o fer esport al carrer en determinades hores. Aquesta fotografia és del diumenge 17 de maig. Està feta a les 21 h al Parc Central.

La gent treu a passejar als seus gossos. Aquest gos estava jugant a la gespa i vaig decidir fer-li una fotografia. La foto em va quedar al revés de com em pensava, el gos quiet i la gespa moguda. Per mi, representa el moviment de tot el nostre voltant, mentre que nosaltres estem quiets. Tot es mou, encara que nosaltres no.

Aquests dies la gent aprofita el màxim de temps possible per passejar sols o acompanyats. Al carrer veus a persones parlant a la distància amb coneguts, homes i dones fent esport, nens amb patinet, gossos corrent i jugant… Segons sembla, tot això acabarà.

Share This:

Tags:

No comments yet.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.