Entrevista a Laia Flores Costa alumna de 1r de batxillerat científic al Miquel Biada

Entrevista a Laia  Flores alumna de 1r de batxillerat científic al Miquel Biada

Avui entrevistem Laia Flores alumna de l’ institut que cursa  1er  de Batxillerat Científic.

Destaquem aquesta noia per la seva gran habilitat esportiva en bàsquet. Juga a l’equip més important de la ciutat, el Mataró i va ser convocada i guanyadora de l’or al darrer europeu amb la selecció espanyola de bàsquet femení sub 16. Tenim la sort que aquesta gran jugadora   estudia  al nostre institut i li hem fet questa entrevista:

A quin any vas néixer?

1996

Quin esport practiques? Des de quan? I Per què?

Jugo a bàsquet, des de fa 9 anys. Vaig començar a jugar bàsquet perquè el meu germà va apuntar-se a la Unió Esportiva Mataró, a mi des de petita que m’agradava fer esport, però mai vaig pensar que el bàsquet pogués arribar a ser gran part de la meva vida diària. A més a més, vaig tenir la sort que al començar a l’equip des de ben petita anava amb moltes amigues meves de classe i em va agradar molt i vaig seguir jugant fins al dia d’avui.

A quin club jugues?

A la Unió Esportiva Mataró.

Has jugat en algun altre club?

No, sempre he jugat al mateix.

Quin tipus de jugadora ets? En quina posició jugues?

Jugo de base, que és la posició de director de joc, per tant, m’agrada molt repartir joc per les meves companyes, sobretot m’agrada llençar pilotes ràpides de contraatac, m’agrada defensar i robar pilotes i sobretot jugar 1 contra 1.
Recordes el teu primer partit?Sincerament no, però suposo que devia estar molt emocionada per sortir a la pista i ficar la primera cistella.

Com descriuries la teva experiència a la selecció catalana i espanyola?

Per a mi estar a la selecció catalana i espanyola és una  oportunitat que molt poques jugadores tenen i em sento afortunada. Poder viure campionats entre les que en teoria són les millors jugadores de la teva edat i competir al màxim nivell com pot ser un campionat d’Espanya o un europeu són experiències que et queden per a tota la vida. A part del resultat obtingut, coneixes molta gent d’altres clubs de tot arreu, i fas moltes bones amistats ja que has d’aprendre a conviure amb elles. A l’europeu, per exemple, vam estar un mes seguit convivint tot l’equip.

Quin/a és el teu jugador/a de bàsquet preferit?

El meu jugador preferit és en Ricky Rubio, és un base que reparteix joc, i sobretot les assistències i entrades que fa són espectaculars. I en Kobe Bryant també m’agrada molt. Quant a jugadora preferida, m’agrada la Silvia Domínguez i Núria Martinez, com a jugadores d’aquí, la Núria jugava al Mataró.  Per a mi les millors jugadores que juguen a Estats Units són Candace Parker i Diana Taurasi.

Share This:

Comments are closed.