Sortida de 1r i 2n batx tecnològic a l’empresa Enresa

Els nostres alumnes de 1r i 2n de Batxillerat Tecnològic van anar el dia 12 de febrer a la central nuclear de Vandellós número 1.En aquest moment la central nuclear està desmuntada. Aquesta central pertany a l’empresa Enresa.

Desprès de dues hores amb autobús van arribar a Vandellós. Vandellós està situat a la comarca catalana del Baix Camp, província de Tarragona.

Quan van arribar el personal de l’empresa va donar informació als alumnes sobre les mesures de seguretat que cal tenir al treballar en una central nuclear, la manera de com es desactiva una central nuclear i els riscos que pot comportar.
A continuació el personal va explicar les avantatgesi els inconvenients de treballar en una central nuclear; i què es podria fer en cas de que hi hagués un problema greu.
Una mica més tard els van ensenyar com és el vestit que es posen per treballar a la central, per protegir-se.Van deixar alguns alumnes que es provessin algun vestit. Aquest vestit està fet d’un plàstic especial.
Seguidament van pujar a un terrat i els van ensenyar uns tubs, uns canals i uns dipòsits de la central que encara es mantenien en perfectes condicions.

Per finalitzar aquesta sortida van anar a una sala interactiva amb màquines per jugar i per a veure què podria passar si hi hagués algun problema a la central.

 

 

Share This:

Comments are closed.