Els nous membres de Reservoir Dogs

Cinc alumnes de tercer curs del Grau de Mitjans Audiovisual del Tecnocampus de Mataró han rodat una còpia exacta del trailer de la famosa pel·lícula del director americà Quentin Tarantino, Reservoir Dogs.

Ha estat rodat a la comarca del Maresme on han trobat fàcilment les localitzacions pel rodatge. LLocs quasi exactes als escenaris de la pel·lícula americana.  Formen  l’equip de Bluebanana productions: Albert Poquet, Albert Puyol, Oriol Albesa, Joan Moré i Pablo Jaimez.

La gravació ha estat rodada amb format de cinema amb una càmera Canon 7D que tant fa fotografia com vídeo d’alta definició. Aquí podeu veure el resultat.

 

Share This:

Author:Angela Guerrero Brullet

Professora i periodista nascuda a Mataró (Barcelona). Editora de la revista escolar Punts Suspensius i responsable del plató de l'INS Miquel Biada.

Comments are closed.