L’Ikram Bensarghin 2n Premi de l’Òmnium Cultural

L’Alumna de 2n batxillerat científic Ikram Bensarghin va quedar segona premiada en la catagoria F (cicles formatius i batxillerat) del Premi Sambori de l’Òmnium Cultural de la demarcació Serralada Litoral. El Premi Sambori és un premi de narrativa en català dirigit als centres educatius de tots els Països Catalans i que té com objectius promoure la participació dels alumnes i difondre l’ús del català dins l’àmbit escolar tot incentivant la imaginació i la creativitat.

L’Ikram Bensarghin  i la professora del departament de llengües Àngela Guerrero, en representació de l’institut, van anar a recollir el premi el dimarts 19 de març a la biblioteca Singuerlín-Salvador Cabré de Santa Coloma de Gramanet. La biblioteca, un edifici ultramodern amb unes vistes fantàstiques sobre el Barcelonès, acull una sala d’actes on va tenir lloc l’entrega de premis. La cerimònia va estar amenitzada per un músic i els guardonats van rebre una placa conmemorativa i un diploma. Ara els tres finalistes de les diferents categories de totes les demarcacions de l’Òmnium  concursaran entre ells en la fase nacional els resultats de la qual es donaran el mes de maig.

Van assistir a l’entrega de premis unes cent cinquanta persones entre pares, alumnes i professors. A més de recollir el premi va ser molt interessant  conèixer aquest nou espai cultural on s’arriba a través de la moderna línea 9 del metro de Barcelona. Una obra fantàstica d’ingenieria amb un disseny de halls i ascensors molt  avanguardista.

 

Share This:

Author:Angela Guerrero Brullet

Professora i periodista nascuda a Mataró (Barcelona). Editora de la revista escolar Punts Suspensius i responsable del plató de l'INS Miquel Biada.

Comments are closed.