Visita al Port d’Arenys

Els alumnes de segon d’ESO del nostre institut van anar els dies 8 i 9 d’Abril a una excursió al port d’Arenys organitzada per el departament de tecnologia.

Els nostres alumnes van quedar a les 7:45 del matí a l’estació, on van agafar el tren direcció a Arenys de Mar. Quan van arribar els van dividir en dos grups amb dos monitors. Per una banda un grup va fer un dossier i va observar el material de pesca, mentre que l’altre va anar fins l’espigó per agafar i apuntar els moluscs que hi han a les roques. Tot seguit els dos grups es van canviar i van fer el que abans no havien fet. Finalment, van tenir una estona lliure per jugar i menjar. Uns quants d’ells van aprofitar aquell temps per jugar a rugbi.

L’excursió estava pensada per les classes de tecnologia de segon d’ESO, així els alumnes aprenien quins eren els materials necessaris per a la pesca i també la fauna que hi ha a la Costa Mediterrànea. Tot i que no va fer bon temps els alumnes ho van disfrutar.


Share This:

Tags: ,

Comments are closed.