Antonio Orozco torna a conèixer l’èxit ara amb “Dos orillas”

Orozco és un dels artistes espanyols més destacats: ha venut més de mig milió de discos en la seva carrera. Els més de mil concerts que el català ha realitzat al llarg de la seva carrera són una garantia d’èxit, tant en assistència de públic i reconeixement de la crítica com en la qualitat artística i tècnica que ofereix en els seus espectacles.

Actualment, Antonio està imparable. Després d’haver aconseguit ocupar el número 1 de la llista de vendes amb el seu nou treball “Dos orillas” en la seva setmana de sortida i aconseguir el Disc d’Or en menys de 24 hores, l’espectacular disc d’Orozco ja és Disc de Platí en una setmana de venta.

La setmana passada l’artista ens va sorprendre informant-nos de les dates de la seva nova gira anomenada Ozean’s club que s’estrenarà a Espanya el dia 1 de Març a Màlaga. En aquesta gira Orozco actuarà el 21 de Març a Barcelona al Palau Sant Jordi.

Aquest cantant és cada dia més conegut, però les seves cançons van dirigides a un públic molt extens, ja que en els seus concerts podem trobar gent de totes les edats. A les seves cançons transmet molts sentiments: ràbia, alegria, tristesa… Però la gran majoria parlen de l’amor i del desamor.

A part de les seves maques cançons, Antonio no deixa indiferent a ningú en els seus directes, per això ha fet més de 1000 concerts arreu d’Espanya i a molts altres llocs del món, aconseguint així penjar el “sold out” en la majoria de les seves actuacions. 

Share This:

Author:Angela Guerrero Brullet

Professora i periodista nascuda a Mataró (Barcelona). Editora de la revista escolar Punts Suspensius i responsable del plató de l'INS Miquel Biada.

Comments are closed.