Gimcana matemàtica

Com cada any, els alumnes de l’institut Miquel Biada participen en un concurs de matemàtiques organitzat per els professors del departament de ciències. El guanyador d’aquest concurs es el que aconseguirà participar a la gimcana. Aquest any han participat els nivells de 1r i 2n d’ESO.

El guanyador ha sigut un alumne de 2n d’ESO de la classe A. Aquest va aconseguir que ell i la seva classe poguessin participar a la gimcana matemàtica el passat divendres 16 de maig del 2014.

Per poder participar, els alumnes s’han hagut de desplaçar fins el parc de Can Tunyí de Mataró. Aquesta activitat només dura un dia, des de les 10’20 fins a l’hora de dinar.

La gimcana consisteix en fer una sèrie d’activitats lúdiques com per exemple pancartes, aconseguir el màxim nombre de persones cridant que els agraden les mates, buscar números en portals, i moltes proves més.

El premi es la satisfacció pròpia d’haver participat, a més a més d’un gelat al bar de l’institut. El guanyador obtindrà una bossa amb objectes com els de Sant Jordi.

Esperem que els alumnes hagin aprofitat al màxim aquest dia i que el proper any hi participin molts alumnes més.

Share This:

Tags:

Author:Angela Guerrero Brullet

Professora i periodista nascuda a Mataró (Barcelona). Editora de la revista escolar Punts Suspensius i responsable del plató de l'INS Miquel Biada.

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Comments are closed.