El PP critica Ciu per cubrir a ERC pel cas Prohabitatge

El Partit Popular de Mataró vol que es dirimeixen responsibilitats pel “desgavell acreditat que hi havia a Prohabitatge en la gestió dels pisos de protecció oficial”i acusa a Esquerra Republicana de Catalunya.

El president del PP local, José Manuel López, és bastant cóntundent en la roda de premsa dient que “no tota la responsibilitat era de l’ ex-gerent de Pumsa, César Fernández, sinó també dels coordinadors que hi ha hagut d’ habitatge que eren càrrecs de confiança de polítics d’ERC i més concretament Pro-habitatge, que era el vedat de caça particular d’ aquest partit”.

El PP preguntarà en el pròxim Ple Municipal quines persones i quins emoluments van rebre els càrrecs republicans al capdavant  de l’ habitatge, però López assegura que “CiU està protegint ERC com a futur soci de govern, en lloc d’investigar els responsables del desastre que era la gestió dels pisos”.

Pel PP  s’han de demanar responsibilitats als que s’han ocupat del habitatge,tant abans com ara perquè tal com estan les coses. és impossible saber si els adjudicataris de pisos que rebien, quan la mitjana era de 450 dies, són responsables o no.

 

slide2_jose_manuel_lopez_MATARO1

 

 

 

Share This:

Tags: , , ,

Comments are closed.