Visita a la Incubadora d’empreses del Tecnocampus

Els alumnes de la modalitat d’Economia de l’empresa de 2n de batxillerat, van visitar les incubadores del  Tecnocampus el passat 12 de febrer.
images
Dues alumnes, Zaira Salido i Lydia Fernández ens han explicat diversos aspectes sobre aquesta sortida. Segons la seva opinió; aquesta visita ha estat entretinguda, útil i interessant ja que la majoria, en un futur, es volen dedicar a l’administració d’empreses,
al màrqueting o a temes relacionats.

La sortida es va dividir en dues parts. Primerament, els van dur a una sala on van asseure’s i van prestar atenció a l’explicació del personal. Aquests, van explicar què eren les “incubadores”, en què consistien, el seu funcionament, com s’organitzaven, quins són els requisits per entrar i els tipus d’empreses que es troben allà. Segons ens han definit els alumnes, la Incubadora són com petites oficines on es creen empreses que reben ajuda de l’Ajuntament per començar i donar-se a conèixer.

Seguidamíndiceent, van realitzar la part pràctica de la sortida. Van visitar les famoses incubadores   a veure en què consistien i els anys que li faltaven per anar al mercat laboral cadascuna d’elles.
Els alumnes han comentat que la visita els ha servit per veure com estan organitzades les famoses “incubadores”, ja que és de gran ajuda poder enriquir-se amb informació i coneixements per un futur.

Tot va començar puntualment, va durar aproximadament dues hores i no va haver cap interrupció durant la visita. Han valorat positivament la sortida i per tant, la recomanen fer altres anys.

Share This:

Tags: , ,

Comments are closed.