El Cicle Mitjà i Cicle Superior d’obres va a la Fira Construmat

El 20 de maig els alumnes de Cicle Mitjà i Cicle Superior d’obres van anar a Barcelona per veure la Fira Construmat.

kj

Roser Riera, una de les professores acompanyants en aquesta excursió, ens explica més detalladament en què consisteix aquest esdeveniment:

Bon dia Roser, sabem que el Cicle Mitjà i Cicle Superior d’obres aniran el 20 de maig a la Fira Construmat. En què consisteix? Què és?

Construmat és una fira de construcció que es fa cada dos anys, és un lloc on es reuneixen tots els professionals i empreses relacionades amb la construcció, i bàsicament ens ofereixen les últimes novetats, materials, serveis, innovacions, disseny, rehabilitació… i sobretot avui en dia, tot allò relacionat amb la sostenibilitat i eficiència amb els edificis nous i antics.

Què fareu bàsicament allà?

És una de les sortides que esperem tant els alumnes com els professors per posar-nos al dia de totes les novetats en el sector, és allà a on es veuen les últimes idees.

Creus que serà una activitat entretinguda? Per què?

Aquesta sortida és valorada positivament pels alumnes, sempre és enriquidora i veuen tot tipus d’empreses relacionades amb la construcció: maquinària i equips de protecció per la seguretat, materials diversos com ara aïllaments, vidre, pintura i paviments, domòtica, cuines, banys, electricitat…

_A3A0587A més a més, els alumnes han pogut disfutar veient aparells curiosos com l’ASPIRADOR KV-3500: un aspirador industrial que incorpora un sistema d’autoneteja per vibració. La descàrrega es pot fer de manera totalment automàtica mitjançant un temporitzador, o manualment amb un polsador.

Quines altres curiositats ens expondrà la fira l’any que ve?

Share This:

Comments are closed.