PEDRO SANCHEZ A MATARÓ

 

El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, va tenir una conferència a la capital del Maresme(Mataró), on va rebre molt de recolzament ja que és va omplir l’auditori on feien la conferència.

 

En aquesta conferència pràcticament parlava de les eleccions municipals que hi haurà al Maig

 

Sánchez ha arribat al migdia al recinte català on es clausura la convenció municipal que el PSOE ha celebrat aquest cap de setmana com arrencada de la precampanya electoral sota el lema «Ajuntaments per a la recuperació».

 

El líder socialista ha volgut expressar el seu suport al més de mig centenar de caps de llista amb què ha posat abans dels discursos de la clausura. Entre els presents, ha estat el secretari de Mataró del PSOE, David Bote, i representants del partit socialista de Mataró

 

En declaracions als periodistes, Pedro ha acusat el PP de considerar que la «maternitat és un obligació» i ha defensat que «ni tan sols és un dret de tercera categoria, sinó que és un dret fonamental» de les dones.

 

També ha afirmat que els socialistes no són una «moda passatgera», sinó la «esquerra real» davant d’altres formacions emergents, com Podem, a la qual ha criticat per no concórrer a les eleccions locals. «Nosaltres no som una moda passatgera, no som emergents. Som el major partit d’aquest país, el que té més estructura, el que arriba a més lloc »”, ha reivindicat la dirigent socialista.

 

Encara que sense citar-lo, Pedro ha carregat contra Podem per no concórrer amb la seva marca a les eleccions municipals de maig, «renunciant a resoldre els problemes de la gent». «No van a enganyar a ningú»,

descarga

Share This:

Comments are closed.