Biabanca Ètica al centre de Mataró

El projecte  Biabanca   va tenir una parada informativa a la  XVII Festa del Comerç Just i la Banca Ètica que es va celebrar el dissabte 24 de setembre a la plaça de les Tereses al centre de Mataró. Aquesta fira va ser organitzada pel Grup 3r Món que té les seves activitats a la botiga i cafeteria de la plaça de la Peixeteria i que durant tot l’any organitza activitats i conferències per defensar un sistema de distribució diferent que afavoreixi els productors.

 

img-20160924-wa0002Les professores del nostre institut:  Ana Úbeda, Mayte Villaverde i Olga Julián, a més de l’alumne  Iván Aguilar de  4t d’ESO  van estar el matí de dissabte a la parada  per explicar als vianants  les activitats que està duent a terme l’institut i com  col·labora  amb la banca ética. Així també va ser present l’economista Martí Boneta d’Oikocrèdit, que participa com a assessor en el projecte Biabanca.

Enguany els alumnes de l’optativa d’emprenedoria de 3r ESO, així com els dels cicles administratiu mig   i superior, i també els de batxillerat social treballen en aquest projecte. A més Biabanca donarà finançament a diverses escoles de primària que treballen el  cooperativisme  dins un projecte de  la diputació de Barcelona a través de l’empresa Valnalon.

 

Si vols més informació sobre el comerç just fes un clic al següent enllaç https://comercjustibancaetica.org/noticies/

http://m1tv.xiptv.cat/24-hores-maresme-noticies/capitol/nou-format-de-la-fira-del-comerc-just-i-la-banca-etica

Share This:

Tags: ,

Author:Angela Guerrero Brullet

Professora i periodista nascuda a Mataró (Barcelona). Editora de la revista escolar Punts Suspensius i responsable del plató de l'INS Miquel Biada.

Comments are closed.