Taller WordPress

Fotografia dels alumnes de CFGS d’administració durant el Taller de WordPress

El passat dimecres 18 de gener, els alumnes de CFGS d’administració van anar al Tecnocampus de Mataró a fer un curs sobre WordPress. El professor de la universitat Alfons Palacios va ser l’encarregat de fer el taller. I per aquest motiu el tutor Josep Ramis que els va acompanyar, va explicar que el WordPress és una eina que permet crear i editar contigut. S’utilitza a través d’un navegador i té una plantilla en la qual es pot modificar textos, imatges i videos.

Mohamed Said, alumne que va assistir-hi va aclarar que mai abans havia fet servir el WordPress i que li va semblar un taller molt útil ja que l’hauria de fer servir en un futur. Allà, al Tecnocampus, els van explicar el funcionament i les parts, ja que a la classe només van introduir el tema.

WordPress va començar el 2003 originalment com una plataforma de blogging, però amb el temps ha anat evolucionant a un sistema de CMS (Content Management System) que funciona per crear pràcticament qualsevol tipus de lloc web.

Gràcies a la seva flexibilitat i el fet que és un programari de codi obert, s’ha transformat en l’eina més poderosa i fàcil d’utilitzar per crear pàgina o bloc.

La plataforma funciona per crear qualsevol tipus de lloc web. Encara que està una mica més enfocada als blocs, també es poden crear:

Pàgines corporatives
Botigues virtuals (e-commerce)
Pàgines de captura
Cartes de Venda
Llocs web més “estàtics” o tradicionals

Share This:

Tags:

Comments are closed.