cooperació internacional: Dolls 4 girls

Cartell de la campanya de recollida de nines

Dolls 4 girls és una associació de cooperació internacional, consisteix en recollir nines de segona mà (en un estat bo) i donar-les a diferents nenes arreu del món, que han patit guerres, desastres naturals o estan en situació de pobresa extrema.

Procés de fabricació de vestits de nines

Dolls 4 Girls (D4G), va començar a finals de juny de 2016, quan la fundadora, Pilar Olivares, va tenir l’oportunitat de viure l’experiència com a voluntària al Camp de Refugiats de Alexandria, Grècia.
Allá va ser testimoni de la desesperació i impotència de les famílies, el més colpidor va ser veure com, contràriament al comportament dels nens, entretinguts amb qualsevol cosa, les nenes deambulaven sense rumb ni il·lusió.
D’aquesta experiència personal va sorgir la idea d’ajudar a les nenes dels camps i “estimular la seva imaginació oferint nines per jugar”.
D4G sensibilitzada amb el patiment dels nens refugiats, vol sumar-se a l’ajuda internacional a partir d’aquesta associació sense ànim de lucre, format per un equip de voluntaris, amb l’objectiu de lliurar nines a les nenes afectades per guerres, desastres naturals o pobresa extrema, com joguina formativa socialitzada, que els permeti d’alguna manera normalitzar la seva infància.

Aquest 2017 va tenir per objectiu ajudar a nens i nenes dels camps de refugiats.

Viatjaran a les illes de Samos, Chios, Kos i Lesbos ( de Grècia). On van poder aportar 2.051 nines al mes de gener.

En el 2018 tenen previst anar a camps de refugiats de Líban, Jordània i Iraq.

Vam contactar directament amb la fundació, mitjançant la seva pagina web dolls4girls.org per preguntar les maneres de col·laborar amb la campanya, ens van donar les següents opcions:

-Recollida de nines: fan una recollida de nines de segona má, i les envien directament als camps de refugiats.

Parada al mercat de nadal

 

-D4G teaming: és una pagina web en la que es pot aportar donacions de 1€ a la associació.

 

-Nines per nenes: és una botiga online solidaria, on es venen nines, i la gent podem comprar, els beneficis van a parar als costos de la campanya.

Share This:

Tags:

Comments are closed.