Sortida al Pica Lletres

Grup de 3r A d’ESO del nostre Institut

Els alumnes de 3r  d’ESO van anar el passat dia 16 de maig al programa Picalletres.

 

El concurs es va fer al Tecnocampus de Mataró. L’activitat Picalletres és un joc de llengua catalana que compta amb la producció de “La Xarxa de comunicació local” i “Antàrtida”, amb el suport de l’Institut d’Estudis Catalans.

 

 

Té un format únic que permet als adolescents competir i divertir-se participant d’una activitat pedagògica senzilla i engrescadora. Per exemple: lletrejar paraules en català i resoldre jocs lingüístics enginyosos amb la combinació d’entreteniment i cultura. És una fórmula fresca i eficaç per aprendre ortografia.

Grup de 3r B d’ESO del nostre Institut

 

“Pica lletres” ha estat considerat pel professorat un nou mètode pedagògic per a l’ensenyament de l’ortografia, la comprensió i l’increment general de l’ús del català.

 

L’èxit i l’acolliment per part dels concursants, professors, entitats col·laboradores i públic que l’ha pogut veure ha estat absolut.

 

Picalletres ha aconseguit entrar a les aules i als patis i despertar la passió per la llengua catalana.

 

Els centres d’ensenyament que van cocursar aquest dia van ser: l’Institut Miquel Biada A i B contra el col·legi Valldemia Maristes de Mataró i l’Institut Miquel Biada C, D i E contra l’Institut Vilatzara de Vilassar de Mar.

Grup de 3r B d’ESO del nostre Institut

 

Per trobar més informació entra a: http://www.picalletres.cat/

Share This:

Tags: , , ,

Comments are closed.