Sortida al barri gòtic de Barcelona

Els alumnes de 2on d’ESO del nostre institut van anar a visitar el Barri Gòtic de Barcelona, -que es situa al cor de la gran ciutat i es troba delimitat per Les Rambles, Via Laietana, el passeig de Colom i la Plaça de Catalunya- el passat 1 de Maig.

  Aquesta sortida es basava en conèixer l’encant que abunda en aquest barri i conèixer tots els edificis medievals que encara conserva amb ajuda d’un dossier que els van lliurar els professors del departament de ciències socials.

Els alumnes de segon primerament van dividir-se en dos grups i van iniciar la seva ruta a Plaça Catalunya passant per la Catedral, la plaça del rei, la plaça de Sant Jaume (on es troba la Generalitat), la plaça del pi (dominada per l’esglèsia de Santa Maria del Pi) i finalment la plaça Reial.

Van poder saber tota la història d’aquests indrets tant característics de Barcelona i segons els alumnes això va ser de gran ajuda ja que van poder entendre molts fets de la història.

Els alumnes han estat molt satisfets amb aquesta sortida perquè els  ha agradat estar en un altre ambient, fer una activitat més lúdica i sortir una mica de la rutina sense deixar d’aprendre.

  (Els alumnes de 2on a la Catedral de Bcn)

 

Share This:

Tags:

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Comments are closed.