CS de mecatrònica industrial al Tecnocampus

El passat dia 19 d’Octubre els alumnes del cicle de grau superior de mecatrònica industrial -que és una disciplina que integra les àrees de la mecànica, electrònica i informàtica que tenen com objectiu proporcionar productes, processos i sistemes industrials-, van fer una sortida al Tecnocampus des de les 8.30 fins a les 18.30.

Els alumnes van participar en 8 mini cursets i en diferents xerrades i assemblees sobre mecànica i electrònica.

 

 

Aquesta sortida és important sobretot pels alumnes de mecatrònica i els de robòtica industrial, ja que venen empreses importants a fer xerrades sobre el que ofereixen. Aquest any destaca la presència de Mitsubishi, empresa de cotxes; o Pal Robòtics, empresa que crea robots humanoides.

 

 

Durant els dos anys que s’ha fet aquesta sortida els alumnes han estat contents, perquè es fa una mica de tot relacionat amb la mecatrònica industrial.

 

 

Share This:

Tags: ,

Comments are closed.